Koges ned

et hele startede med et lille lokalt værksted i 2003
Historien om P.J. Auto bekræfter ordsproget om "hvor godt folk er kommer godt folk til". Og det gælder såvel personale som kunder. Allerede i 2004 startede Dan som fejedreng og i dag er han værkfører på vores AutoMester E+ værksted og Holger, som første gang fik serviceret sin Nissan Patrol i 2003 kommer stadig på værkstedet men nu har han en Kuga Hybrid.

P.J. Auto blev i 2009 en del af AutoMester kæden - Danmarks største kæde af frie autoværksteder. "Mest for at kunne tilbyde vores mange lokale kunder kvalitets reservedele og tre års garanti men også for at nyde godt af landsdækkende markedsføring" fortæller Peter Jensen.

Peters fremsynethed har betydet, at P.J. Auto i dag er et moderne bilhus med bilsalg, biludlejning, AutoMester E+ værksted, skadescenter, tankanlæg og vaskehal. I salgsudstillingen og udenfor er der altid 50-60 nyere biler til salg og leasing. Og netop leasing er i dag et betydelig forretningsområde og et resultat af Peters fremsynethed. Han siger det selv således: "Tilbage i 2014 kunne jeg se, at der blev solgt flere og flere biler - firmamæssigt og til private - på det som kaldes flexleasing og derfor besluttede jeg mig for at sætte mig ind i det så vores kunder også kunne få glæde af denne form for finansiering". I dag står der P.J.Auto på rigtig mange firmabilers nummerpladeramme både lokalt og resten af Danmark - Audi, BMW og Mercedes men også på almindelige familiebiler.

I 2022 er mange i Aalborg og lokalt begyndt at kalde P.J Auto for "Tesla Centrum Nordjylland" fordi der hele tiden er 8-10 næsten nye Tesla til salg og på værkstedet har man investeret i originalt Tesla værktøj og testere. "Vi har sat os rigtig godt ind i el og hybrid biler", fortsætter Peter "og specielt Tesla. Og vi sælger gennemsnitlig to om ugen til kunder lokalt og fra resten af Danmark".

Drivkraften hos P.J. Auto - ja hele teamet - er ønsket om at levere det kunderne forventer og kigger man på kundeanmeldelserne må man konstatere at det lykkes. 4.8 stjerner ud af 5 mulige - det kan næsten ikke gøres bedre.

Dan, som styrer værkstedet, siger det sådan: "Vi prøver alle sammen, hver dag, at udføre vores arbejde så vi selv er tilfredse og være den vi gerne selv vil samarbejde med og dét kan kunderne altså godt lide".