Vi er Automester E+

P.J. Auto i Vadum er AutoMester E+ værksted og dét er din garanti for viden og garanti på reservedele når din el- eller hybridbil skal have service eller repareres. P.J. Auto er AutoMester E+ værksted, som er et koncept hos AutoMester, der fokuserer på bæredygtighed og servicering af fremtidens bilpark.

Automester E+ - få 1 et års gratis vejhjælp

Som kunde hos Automester E+ får du:

  • Service- og reparationsaftaler
  • Adgang til vores FordelsKlub
  • Vejledning omkring bæredygtig kørsel 
  • Service og reparation af el- og hybridbiler
  • El/hybrid lånebiler og ladestande
  • Hente-/bringeservice
  • Hjulopbevaring (dækhotel)
  • 1 års E+ Vejhjælp

Bestil service

Klimabevidst med Automester E+

Udover at være vendt mod vores kunder og den moderne bilpark er E+ konceptet fokuseret på bæredygtighed og miljø.

Dette betyder at h v e r gang en kunde får udført et serviceeftersyn hos et af AutoMester E+ værksted, så giver AutoMester et bidrag til Plant et Træ i Danmark, der svarer til, at der kan plantes et træ pr. serviceeftersyn.

Takket være vores kunder har AutoMester E+ i samarbejde med Plant et Træ været med til at plante undervisningsskove i Danmark og flere er på vej.

Fokus på vejhjælp og træer

Hvis din hybrid eller el-bil skal serviceres sikkert af uddannet e+ personale, så lad P.J. Auto klare opgaven...
P.J. Auto i Vadum er AutoMester E+ værksted og dét er din garanti for viden og korrekte reservedele når din el eller hybrid skal have service eller repareres...

P.J. Auto er med i landets største autoværkstedskæde og vi ønsker at gå forrest for at passe bedre på jorden. Der bliver allerede gjort meget på vores værksted i miljøets tjeneste, men nu skal bilernes udledning af CO2 reduceres, ligesom fremtidens biler skal i fokus.

Derfor har vi lanceret AutoMester E+, som er et koncept hos AutoMester, der handler om at gøre hverdagen lettere for vores kunder og samtidig sikre bæredygtighed og servicering af fremtidens bilpark.

Grønne tiltag og bekvemmelighed

E+ konceptet fokuserer på bæredygtighed og miljø samt at gøre det mere bekvemt at være kunde.

Det grønne E står blandt andet for el-/hybridbiler, e-handel og energibevidsthed – og plus’et fortæller, at du på et AutoMester E+ værksted altid har mulighed for ydelser som:

Online booking
Service- og reparationsaftaler
Adgang til vores FordelsKlub, hvor du optjener 5% i bonus på dine værkstedsregninger samt mange andre tilbud og fordele
Vejledning omkring bæredygtig kørsel og miljøforbedringer på din benzin- og dieselbil
Service og reparation af el- og hybridbiler
El/hybrid lånebiler og ladestander
Hente-/bringeservice
Hjulopbevaring (dækhotel)

Serviceeftersyn jf. fabrikkens forskrifter inkl. E+ Vejhjælp

Når du får lavet et serviceeftersyn på din bil efter fabrikkens forskrifter, så medfølger 1 års E+ Vejhjælp. Du bevarer fabriksgarantien på din bil og er altid sikret, hvis uheldet skulle være ude og du har brug for assistance.

Plant et træ ved serviceeftersyn

Hver gang en kunde får udført et serviceeftersyn hos et af AutoMester E+ værksted, så giver AutoMester et bidrag til Plant et Træ i Danmark, der svarer til, at der kan plantes et træ pr. serviceeftersyn.

Takket være vores kunder har AutoMester E+ i samarbejde med Plant et Træ været med til at plante undervisningsskove i Danmark og flere er på vej.

Kontakt PJ Auto