Vi er stolte fordi kunderne bedømmer os til
kunde-bedoemmelser
98 27 20 00

Hvis din hybrid eller el-bil skal serviceres sikkert af uddannet e+ personale, så lad P.J. Auto klare opgaven...

P.J. Auto i Vadum er  AutoMester E+ værksted og dét er din garanti for viden og korrekte reservedele når din el eller hybrid skal have service eller repareres...

P.J. Auto er med i landets største autoværkstedskæde og vi ønsker at gå forrest for at passe bedre på jorden. Der bliver allerede gjort meget på vores værksted i miljøets tjeneste, men nu skal bilernes udledning af CO2 reduceres, ligesom fremtidens biler skal i fokus.

 

Derfor har vi lanceret AutoMester E+, som er et koncept hos AutoMester, der handler om at gøre hverdagen lettere for vores kunder og samtidig sikre bæredygtighed og servicering af fremtidens bilpark.

 

Grønne tiltag og bekvemmelighed

E+ konceptet fokuserer på bæredygtighed og miljø samt at gøre det mere bekvemt at være kunde.

 

Det grønne E står blandt andet for el-/hybridbiler, e-handel og energibevidsthed – og plus’et fortæller, at du på et AutoMester E+ værksted altid har mulighed for ydelser som:

 

 

Serviceeftersyn jf. fabrikkens forskrifter inkl. E+ Vejhjælp

Når du får lavet et serviceeftersyn på din bil efter fabrikkens forskrifter, så medfølger 1 års E+ Vejhjælp. Du bevarer fabriksgarantien på din bil og er altid sikret, hvis uheldet skulle være ude og du har brug for assistance.

 

Plant et træ ved serviceeftersyn

Hver gang en kunde får udført et serviceeftersyn hos et af AutoMester E+ værksted, så giver AutoMester et bidrag til Plant et Træ i Danmark, der svarer til, at der kan plantes et træ pr. serviceeftersyn.

 

Takket være vores kunder har AutoMester E+ i samarbejde med Plant et Træ været med til at plante undervisningsskove i Danmark og flere er på vej.

automester-e-plus-logo
automester-vejhjaelp
Praktiske oplysninger:
P.J. Auto Vadum ApS
CVR:27220606
Ellehammersvej 25
9430 Vadum
Telefon: 98272000
E-mail: peter@pjautovadum.dk
Åbningstider:
Mandag-torsdag kl.7.30-17.00
Fredag kl.7.30-15.00
Lørdag og søndag efter aftale.

Links til sociale medier:
Enhver klage eller tvist henvises til ankenævnet for biler via bilklage.dk