Vi er stolte fordi kunderne bedømmer os til
kunde-bedoemmelser
98 27 20 00

Service og reparation benzin, diesel, el,- og hybrid biler Ålborg og Nordjylland. Tesla specialist! Online booking

Lyser bilen for service eller fejl?
Hos P.J. Auto i Vadum har vi sat os det mål, at vi vil være Ålborgensernes - ja hele Nordjyllands - foretrukne servicepartner når det gælder service på bilen. "Vi er født med Benzin og Diesel i blodet" og det ligger dybt i vores DNA. Til næste år fejre vi 20 års jubilæum og de første 19 år har vi primært serviceret diesel og benzin biler. Vi er med i AutoMester og E+  det giver dig fordele og garanti på delene, vi bruger, men for os er det vigtigste at du føler dig godt betjent og ordentlig behandlet og derfor går vi altid den ekstra mil, som sikrer dig den gode oplevelse.

Vi har uddannet os gennem AutoMester E+ men er også gået skridtet videre, fordi vi selv ønsker at vide alt om el og hybrid biler og kalde os specialister. Peter satte sig, som den første, godt ind i Tesla. Service, rækkevidde o.s.v Og derfor sælger vi nu mange nyere Tesla til kunder i hele Nordjylland og specielt i en radius af 50 km omkring Aalborg. Vi har altid en 5-10 næsten nye Tesla til salg - se dem her - men vi tilbyder også servicering, reparation og udbedring af skader . Vil du køre "grøn" nu og har spørgsmål til el-biler eller have loft over biløkonomien så læs mere om fordele og ulemper ved abonnent og leasing. Har du allerede købt din nye el-bil - måske en Tesla, så læs mere om vores  tilbud på serviceaftale. Vi tilbyder serviceaftaler på Tesla 3, Tesla S, Tesla Y og Tesla X - også på biler du har købt hos en anden forhandler. Læs mere om service på Tesla.

Trænger din Tesla til service?
Hos P.J. Auto Vadum har vi stor erfaring med Tesla. Og vi sælger rigtigt mange lettere brugte Tesla'er og derfor kan vi også tilbyde en rigtig fornuftig vedligeholdelse af din Tesla i form af serviceeftersyn.

Service på din Tesla er ikke et krav fra fabrikkens side for at opretholde garantien. Men uanset, så er det en rigtigt god idé at holde din Tesla vedlige med et service engang imellem, så du sikrer, at alt fungerer, som det skal, og du undgår unødvendige skift af dine bremser eller andet. Tesla anbefaler nemlig stadig at deres biler vedligeholdes med jævne mellemrum for at sikre lang levetid på bil og komponenter.

Se hvad vores Tesla-service indeholder. Priserne begynder ved 1.995 kr.
anonym-kundeanmelder
Fire-stjernet-kunde-anmeldelse-p-j-auto-vadum
Praktiske oplysninger:
P.J. Auto Vadum ApS
CVR:27220606
Ellehammersvej 25
9430 Vadum
Telefon: 98272000
E-mail: peter@pjautovadum.dk
Åbningstider:
Mandag-torsdag kl.7.30-17.00
Fredag kl.7.30-15.00
Lørdag og søndag efter aftale.

Links til sociale medier:
Enhver klage eller tvist henvises til ankenævnet for biler via bilklage.dk