Vi er stolte fordi kunderne bedømmer os til
kunde-bedoemmelser
98 27 20 00

Minileasing i Ålborg og hele Nordjylland...

Hvad er minileasing, og hvornår er minileasing en god ide? Hér finder du svarene.
Minileasing er en leasing form, hvor du leaser bilen i en kortere tidsperiode. Når du minileaser, kan leasingperioden være helt ned til en måneds varighed.

Vilkårene i en minileasing-aftale minder om traditionel leasing: Du har fuld brugsret over bilen og betaler et fast månedligt beløb for at køre et aftalt antal kilometer. Ved minileasing er forsikring, ejerafgifter, service og dæk inkluderet - det eneste variable er altså  brændstof.

Minileasing kan være en god løsning for dig, som har et akut behov for en bil uden at vide præcist, hvor lang tid dit kørebehov står på. Det kan være, du venter på en ny bil eller har en midlertidig arbejdsforpligtelse, som stiller krav om bil.

Dit behov kan selvfølgelig også være af mere “fornøjelsesbaseret” karakter: Du nyder at køre i nyere biler og vil gerne have mulighed for at afprøve så mange forskellige modeller som muligt.

Hos P.J. Auto i Vadum kan minileasing bookes online og du kan uforpligtende se hvad vores forskellige biler koster 30, 60 og 90 dage.
Se minileasing priser
minileasing-er-mobilitet
Familien Mikkelsen fik brug for en ekstra bil:
Mona fik nyt arbejde som betød 60 km daglig pendling, som ikke var muligt med bus eller tog når det var hendes tørn at hente eller bringe børnene.

De fandt fleksibilitet og fornuftig økonomi med en tre måneders minileasing i prøveperioden og besluttede bagefter at fortsætte med samme bil på en alm. flexleasing aftale.
Fordele og ulemper ved minileasing
Fordelene ved mini leasing:
Fleksibilitet:
Med korte leasingperioder undgår du at blive fastlåst i en leasingaftale, som ikke længere passer til dit behov.

Billigere end traditionel billeje:
Det er meget billigere at minilease end at leje biler, eksempelvis en uge ad gangen.

Overskuelig totalpris:
Minileasing prisen er inkl. forsikring, ejerafgifter, service og dæk. Har du brug for flere kilometer end dem som er indregnet er det billigst at betale forud. Derfor betyder minileasing at du ved præcis hvad din transportløsning koster.

Ulemper ved mini leasing:
Dyrere end standard leasing:
Minileasing er dyrere end alm. flexleasing fordi forsikring, ejerafgifter, service og dæk er inkluderet. Men billigere end bil leje.

Dyre overkørte kilometer:
Overkørte kilometer er dyrere end ved almindelig leasing.

Uopsigelige kontrakter: Kontrakterne ved minileasing er som regel uopsigelige. Det gælder især de korteste aftaler på en måned.

Selvrisiko:
Der kan være en høj selvrisiko på minileasing. Gennemgå kontrakten grundigt inden du sætter din underskrift på papir.

Kilometer bliver ikke modregnet:
De kilometer, du har købt, men ikke kører, bliver ikke modregnet den samlede leasingpris. På dette punkt adskiller minileasing sig fra almindelig leasing.
Har du spørgsmål til minileasing?
Vilhelm studerer jura og arbejder hos McDonalds - blev træt af bussen.
"I efteråret 2021 blev det for meget for mig - Corona, mundbind og manglende siddepladser i myldretiden.

Vi er to studiekammerater, som gik sammen om at minilease en lille Volkswagen Up. Den tid vi sparede i transport kunne jeg arbejde mere på McDonalds og tilsvarende min veninde. Minileasing og den frihed vi fik, kom reelt ikke til at koste os mere end 500 ekstra om måneden. Vi minileasede sammenlagt seks måneder"
Vi lever af "Tilfredse" kunder også på billeje og minileasing og får gode anmeldelser. Vi går vi altid "dén ekstra mil" som sikrer dig en god oplevelse.
tilfredse-kundeanmeldelser
Praktiske oplysninger:
P.J. Auto Vadum ApS
CVR:27220606
Ellehammersvej 25
9430 Vadum
Telefon: 98272000
E-mail: peter@pjautovadum.dk
Åbningstider:
Mandag-torsdag kl.7.30-17.00
Fredag kl.7.30-15.00
Lørdag og søndag efter aftale.

Links til sociale medier:
Enhver klage eller tvist henvises til ankenævnet for biler via bilklage.dk